A la junta de l’AFA ens estructurem en diferents comissions on treballem en equips més petits i amb l’escola perquè Gravi sigui encara milor.

Actualment les comissions que tenim son les següents:

Comunicació

La comunicació entre l’escola i famílies ha estat sempre un dels objectius principals de l’AFA. ​Ara, tota la informació es vehicula a través de la web, xarxes socials i correu electrònic.
​​En aquesta comissió ens encarreguem de mantenir actives les xarxes socials i la web per tal que siguin uns mitjans de comunicació àgils i ràpids amb les famílies.
​El nostre objectiu és que tots tinguem un espai per consultar informació però també un espai d’expressió on manifestar opinions, dubtes, suggeriments i idees que permetin establir ponts de diàleg.

Escola de famílies

La comissió d’escola de famílies pretén presentar una oferta de xarrades atractiva i variada. Activitats formatives que respongui als interessos de la comunitat educativa de l’escola i del barri.

​Treballem juntament amb tres professionals de l’equip d’assessorament psicopedagògic de l’escola. ​La nostra tasca principal és proposar xerrades, taules rodones o conferències sobre temes variats, convidant professionals acreditats, a partir de les necessitats que detectem per mitjà d’enquestes i suggeriments de les famílies.

​Entre els arguments tractats: alimentació saludable, límits, ús de la tecnologia, assetjament escolar, educació emocional… ​Quina propera xarrada vols? Envians’ho!

Gravicros 3×1

La comissió de la GraviCros ajuda i participa activament en l’organització de la cursa de l’escola.

Cooperació, esportivitat i gaudir d’un dia escola i família, són els principals ingredients de la diada.

Si tens ganes de formar part de l’organització, posa’t en contacte amb nosaltres.​​

Més info a: https://www.gravi.com/cros/

Menjador

El nostre objectiu és col·laborar amb l’escola a confeccionar uns menús sans i equilibrats per tal que els alumnes tinguin una alimentació que cobreixi les seves necessitats nutricionals.​​​ ​Podeu consultar el menú a: https://www.gravi.com/curs-menu-menjador/

Sostenibilitat

Des de la comissió de sostenibilitat volem que «l’anar a l’escola» sigui més segur, còmode i saludable.

Juntament amb la direcció de l’escola Gravi i amb tres altres centres del barri, participem en una comissió per sumar-nos plegats al projecte de l’Ajuntament de Barcelona «Camí escolar, espai amic», que pretén comptar amb les aportacions de tots vosaltres.

Secundària

La comissió de secundària té com a objectiu participar amb l’escola impulsant activitats lúdiques i educatives per alumnes i les seves famílies, mirant de col·laborar amb altres necessitats materials que puguin haver-hi especialment a secundària.

Activitats i festes familiars

La comissió d’activitats familiars i festes s’encarrega de la cerca i planificació d’activitats lúdiques per promoure la participació familiar en horari extraescolar. ​​Fem activitats familiars que cada curs poden canviar com ara les sortides familiars, teatre pels alumnes, el taller de ioga en família, rua de carnestoltes i etc.

Infantil

A la comissió d’infantil tenim cura de les necessitats dels més petits de l’escola. Fem d’enllaç entre la Junta de l’AFA i la Cap d’estudis d’educació infantil. Volem que les famílies s’impliquin en la vida escolar i formin part de la comunitat AFA i Escola.

Assistim a les reunions periòdiques entre els delegats i delegades en representació de l’AFA, i atenem les peticions que ens puguin fer des d’aquesta etapa (aportacions de material, millora dels espais, comunicacions…)

Atenció a la diversitat «ComAD»

Properament.

 

 

 

 

 

 

Col·labora amb les teves idees per tal de, entre tots, millorar la vida escolar del nostre alumnat. info@afaescolagravi.com